HTML

Friss topikok

2012.10.05. 14:30 Kr1sz

A kezdőlökés.

Régóta gondolkozom egy blog indításán. Úgy gondolom, hogy minden ember számára fontos, hogy véleményét és gondolatait megoszthassa másokkal. Fontos, hogy lelkünk megszabaduljon olykor a súlyos terhektől, illetve, hogy közösségeket frissen, működőképesen életben tartson. Az önkifejezés ösztönös cselekedet, van akinél kulcsfontosságú szerepet játszik és van akiknél csupán rutinmunka szerű időtöltés.

Egy 21 éves budapesti srác vagyok aki rettentően szereti a hazáját, de mélységesen elszomorítja az a morál ami itthon tapasztalható. Mint minden fiatalnak, nekem is vannak nagyszabású terveim, vágyaim, gondolataim. Racionális ember vagyok aki az esetek nagy százalékában a helyén tudja kezelni a bizonyos szituációkat, élethelyzeteket. Véleményeim általában szikla szilárdak de minden esetben nyitott vagyok az eszmecserére, hogy ezáltal is gyarapodjak. Szeretném, hogy később egy bizonyos témakörre, irányvonalra összpontosítson a blog de jelenleg még jómagam sem tudom, hogy mely lesz az. Rengeteg minden foglalkoztat: Az emberi kapcsolatok, a hétköznapi gondok, szerepünk országunk élhetőségének szempontjából, az alkotás és mindezek konklúziója. 

Célom egyelőre nincs a bloggal. Hogy mit várok tőle? Elsősorban önző módon szeretném 'papírra' vetni a gondolataim, másodsorban pedig rettentő boldog lennék, ha Te, kedves olvasó megosztanád velem gondolataid különböző bejegyzéseimre reflektálva.

Vannak alapvető témáim amelyekkel kapcsolatban már régóta szerettem volna megosztani a véleményemet a világgal. Ígérem, az elkövetkezendő néhány napban kiválasztok egyet és leírom gondolataim. Addig is nagyon szépen köszönöm azoknak, kik elolvasták az első bejegyzésem! Kellemes hétvégét mindenkinek! 

Szólj hozzá!

Címkék: nagyvilág gondolatok kezdőlökés impulzusok


A bejegyzés trackback címe:

https://nagyvilagigondolatok.blog.hu/api/trackback/id/tr744821731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása